Online:
Ruud
Ruud
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Lennard
Lennard
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Ruud Lennard

Klantenbeoordelingen Inbouw.nl (840)

Algemene beoordeling:  8.8  8.8
Gemak:  8.9  8.9
Service:  8.9  8.9
Assortiment:  8.8  8.8
Aanbeveling:  9.1  9.1
* schaal (1 t/m 10)
  • 8
    16-04-2019 | Door: Rob
    Top site makkelijk en overzichtelijk en razendsnel met de opvolging. Ook telefonisch snel en duidelijk. De bezorging was met een beetje medewerking van verkoop afdeling (telefonisch), overigens heel behulpzaam en ook een gratis upgrade gegeven, volgens plan verlopen! De bezorger was snel en netjes!
    Wat mij betreft zeker een aanrader!

    8
    • Algemene beoordeling: 8
  • 10
    16-04-2019 | Door: Joss Jansen
    goededag,ik vind dat het er allemaal professioneel aan toe gaat ,ik ben nog verwisselt van artikel en het ging echt geweldig.
    heel goed gedaan allemaal hartelijk bedankt.

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 8
    09-04-2019 | Door: Wout Kroon
    Snelle service, scherpe prijs. We kregen wel te maken met een paar verrassingen achteraf: levering was niet op de etage (we wonen op 1e/2e/3e etage van portiekwoning, met enig geluk heeft men het apparaat in het portiek op 1 willen leveren... mijn vrouw was alleen thuis), en levering van een alternatief apparaat (was anders dan besteld, maar in dit geval beter, volgens inbouw.nl ga je er altijd op vooruit in zo'n geval, maar ook deze info kwam pas ná afrekening).

    8
    • Algemene beoordeling: 8
  • 8
    02-04-2019 | Door: Bert Snijder
    Zijn een eerlijk en adviserend bedrijf, flexibel naar de klant . Ze bellen op om het 1 en ander uit te leggen als het nodig is.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
  • 10
    26-03-2019 | Door: Hilde
    duidelijke site, netjes afgeleverd. Gewoon zeer tevreden. Ik zou deze Internet winkel zeker aanbevelen

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 8
    20-03-2019 | Door: John
    Bestelling geplaatst op zondag maandag mijn kookplaat in huis. Is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelheid van levering is top. Al met al zeer tevreden met inbouw TOP.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
  • 10
    20-03-2019 | Door: Huriye
    Ik vind gemakkelijk shopen met online en snel levering ik krijg antwoorden van mijn alle vragen vriendelik prima

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 9
    20-03-2019 | Door: N
    Goede prijs en kwaliteit van de producten. Snelle levering en goede service.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
  • 10
    16-03-2019 | Door: Thea
    SUPER goede service, en snel geleverd en snel antwoord op de mail!
    AANRADER

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 10
    13-03-2019 | Door: Frans Wildeboer
    Ik vond in deze shop precies wat ik zocht. Uit het verleden wist ik nog dat de merkartikelen hier veel goedkoper werden aangeboden dan elders. Over de gebruikersvriendelijkheid van de site heb ik geen klachten. De levering was binnen 24 uur, dus dik in orde!

    10
    • Algemene beoordeling: 10
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK