Klantenbeoordelingen Inbouw.nl (643)

Algemene beoordeling:  8,9  8,9
Gemak:  8,9  8,9
Service:  9  9
Assortiment:  8,8  8,8
Aanbeveling:  9,1  9,1
* schaal (1 t/m 10)
  • 1
    13-06-2017 | Door: Felice
    Hele slechte service

    Mijn mening is dat ze afgekeurde apparatuur verkopen. Vaatwasser aangeschaft die letterlijk na 1 week al ophield, printplaat bleek kapot. Een nieuwe vaatwasser konden we volgens hun niet krijgen, het werd gerepareerd, kort daarna begon het telkens heel erg veel geluid te maken, weer wat kapot en weer geen nieuwe vaatwasser maar een reparatie. Enkele maanden later een ander onderdeel kapot wederom hetzelfde verhaal. Inmiddels is de vaatwasser er weer mee opgehouden en nu is het sorry mensen garantie is verlopen de kosten zijn voor de klant! Een splinter nieuwe vaatwasser mag gewoon niet kapot gaan na 1 week en mocht het toch gebeuren dan moet er gewoon een nieuwe komen dan los je naar eerlijkheid alles goed op voor je betalende klant. Wij hebben uiteindelijk de volle prijs betaald voor een defect tweedehands apparaat en nu moeten wij dus nogmaals betalen! Ik zou zeggen denk dubbel na voordat je wat aanschaft bij inbouw.nl, veel op Google kijken en vergelijken. Tenzij je graag vrijwillig dubbel wilt betalen voor een kapot product en geen service.

    14-06-2017 | Door: Officiele reactie van Inbouw.nl
    Beste Felice,

    Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Wij werken alleen met nieuw apparatuur welke wij rechtstreeks geleverd krijgen vanuit de leverancier. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het vervelend is dat de vaatwasser vanaf het begin problemen heeft gehad.

    Mijn collega gaat contact met je opnemen via de mail om tot een oplossing te komen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geďnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Luuk | Inbouw.nl

    1
    • Algemene beoordeling: 1
    • Gemak: 2
    • Service: 2
    • Levering: 6
    • Levertijd: 6
    • Afleverservice: 6
    • Klantenservice: 2
  • 3
    28-03-2017 | Door: K
    Snelle levering maar helaas slechte service

    Apparaat besteld na telefonisch uitgebreid informatie te hebben ingewonnen. Werd snel en vlot geleverd en de medewerker aan de telefoon was erg vriendelijk en duidelijk over hoe de bestelprocedure verliep.
    Helaas bleek het apparaat niet te passen en verliep de afhandeling van het omruilen zeer moeizaam en erg klantonvriendelijk. Alleen iets kopen als je zeker weet dat het goed is anders is dit bedrijf geen aanrader. Komen niet na wat medewerkers aan de telefoon toezeggen en dat is een gemiste kans!

    08-05-2017 | Door: Officiele reactie van Inbouw.nl
    Beste K,

    Wat vervelend dat niet alles soepel is verlopen. Ik hoor het graag als ik nog iets voor je kan betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Luuk | Inbouw.nl

    3
    • Algemene beoordeling: 3
    • Gemak: 8
    • Service: 2
    • Levering: 10
    • Levertijd: 10
    • Afleverservice: 10
    • Verzendkosten: 10
    • Retourproces: 2
    • Klantenservice: 2
    • Betaalmogelijkheden: 8
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 8
  • 9
    25-01-2017 | Door: J de Graaf
    prima bedrijf en dito service

    makkelijk besteld, goede mailwisseling, en duidelijk qua aflevering en installatie. 2 man zijn er geweest om te installeren en alles weer mee terug genomen, kapotte combi oven en al het plastic en piepschuim! gewoon top!

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Assortiment: 10
  • 9
    11-01-2017 | Door: Wilms
    Betrouwbaar vriendelijk en goedkoop

    Goedkoop en prima service !
    Ook een zeerVriendelijke bezorger
    Helemaal in Limburg bij ons een vaatwasser geplaats dinsdag 9 januari

    Zeer vakkundig fijn !

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Service: 10
    • Assortiment: 8
  • 10
    04-01-2017 | Door: Aart Bisschop
    Top Winkel

    Recent vaatwasser besteld bij deze firma. Prima afhandeling van de order. Telefonisch contact gehad (prima te bereiken) aangaande bestaande deurtje overzetten. Goed duidelijk vakkundig antwoord gekregen. En niet te vergeten ZEER snelle levering. 21.00 uur besteld volgende dag om 19.00 uur in huis. Kortom geweldige betrouwbare webwinkel.

    10
    • Algemene beoordeling: 10
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Assortiment: 10
  • 8
    30-12-2016 | Door: Ruth
    Prima winkel met persoonlijke service

    Onlangs hebben wij een oven, vaatwasser en afzuigkap gekocht bij inbouw.nl en laten plaatsen. Naast het feit dat veel producten bij deze winkel gewoon de goedkoopste zijn, zijn ze ook zeer klantvriendelijk. Ze zijn elke dag tot laat telefonisch bereikbaar wat echt een pré is als je fulltime werkt. Ook het plaatsen van de apparaten ging prima. De afzuigkap ging echter niet helemaal goed. Hier werd een melding van gemaakt en een nieuwe afspraak om later een nieuwe afzuigkap te installeren. Prima winkel dus!

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Assortiment: 8
  • 9
    11-12-2016 | Door: Sonja
    Goedkoop, snelle levering

    Inbouw.nl heeft een goede overzichtelijke site. Ze leveren snel.
    Vlot in contact via de mail
    Inbouw.nl heeft veelal goedkope en kwalitatief goede producten.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Assortiment: 8
  • 9
    11-11-2016 | Door: Arjanne
    Vrijstaande inductiekookplaat

    Ik heb al meerdere keren apparaten bij Inbouw.nl gekocht en altijd naar grote tevredenheid. De service van Inbouw.nl is uitstekend.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Assortiment: 10
  • 9
    24-10-2016 | Door: Marzel
    Inbouwkoelkast aangeschaft

    Niet alleen goede informatie ontvangen na per e-mail wat vragen gesteld te hebben, maar ook geode service gekregen. Op de afgesproken tijd werd de nieuwe koelkast geplaatst en de verpakking +oude koelkast meegenomen. Alles was zeer professioneel. Kon na installatie pinnen bij de monteur, dus echt boter bij de vis.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Assortiment: 10
  • 9
    21-10-2016 | Door: John
    Uitstekende kwaliteit/prijs en service

    Op zoek naar een betaalbare Gasfornuis/oven ben ik terecht gekomen bij inbouw.nl
    na een vriendelijke chatsessie met 1 van de medewerkers direct een koop afgesloten die de volgende dag keurig geleverd is tot in de keuken (flat woning)... ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en prijs en geef een pluim voor de goede service. Keep on the good work :-)

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Assortiment: 8
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK