Online:
Lennard
Lennard
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Ruud
Ruud
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Lennard Ruud

Klantenbeoordelingen Inbouw.nl (806)

Algemene beoordeling:  8.8  8.8
Gemak:  8.9  8.9
Service:  8.9  8.9
Assortiment:  8.8  8.8
Aanbeveling:  9.1  9.1
* schaal (1 t/m 10)
  • 9
    19-02-2019 | Door: Bakker
    Prima advies gekregen voor de aanschaf van ene vervangende gaskookplaat. Ook het inbouwpersoneel heeft prima werk verricht.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
  • 9
    12-02-2019 | Door: Robert
    Goede service, snelle levering. Vooraf nog contact met de binnendienst om af te stemmen dat dit de juiste kookplaat is qua afmetingen, etc. Niks op aan te merken.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
  • 8
    12-02-2019 | Door: Terpstra
    Goede en vriendelijke communicatie.
    Snelle response en scherpe prijs.
    Al ging het versturen in eerste instantie niet goed.
    Hadden ze het product naar zichzelf toegestuurd.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
  • 5
    12-02-2019 | Door: Hakan
    Alles gaat prima en snel. Zelfde dag levering. Aardige koerier ook. Aan alle snelheid is gedacht behalve als de koelkast geruild moet worden omdat deze sporen heeft. Ik ben een week verder en weet nog niet waar ik aan toe ben. Behalve dat ze het gaan ruilen en dat ik de koelkast niet mag gebruiken. Wanneer en hoe moet je er maar bij verzinnen. Mailverkeer gaat uiterst traag of je krijgt geen reactie. Het gaat hier om een koelkast. Wat als ik deze direkt nodig heb?? Jammer dit.

    12-02-2019 | Door: Officiele reactie van Inbouw.nl
    Beste Hakan,

    Wat vervelend dat je tot op heden nog niks gehoord hebt. Dat is niet hoe het hoort, mijn excuses daarvoor. Je krijgt vandaag bericht van mijn collega en dan zal het worden opgelost. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben ge´nformeerd.

    Groet, Luuk.

    5
    • Algemene beoordeling: 5
  • 8
    12-02-2019 | Door: Js
    Winkel heeft bijna alles voor een zeer goede prijs. Levertijd kan sneller maar je bent afhankelijk van de fabrikant.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
  • 7
    07-02-2019 | Door: Jeroen
    Prima communicatie over de levering en de afzuigkap functioneert naar wens.

    7
    • Algemene beoordeling: 7
  • 9
    05-02-2019 | Door: Peter Meijer
    Bij de keuze van de apparatuur goed advies gekregen over de mogelijkheid van inbouw in mijn bestaande keuken. De webshop biedt voldoende mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende merken. De spullen zijn naar mijn idee scherp geprijsd. De bezorging en inbouw van de apparatuur was voortreffelijk. Keurig gedaan. Ik ben zeer tevreden.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
  • 9
    29-01-2019 | Door: Schrama
    Snel en behulpzaam. Eerst een offerte aangevraagd via de mail, die kwam nog dezelfde dag. De andere dag telefonisch de puntjes op de i gezet en besteld. Dat was op een vrijdag. Maandagavond was de levering.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
  • 2
    29-01-2019 | Door: Jan
    Dit is de derde maal dat ik afneem bij Inbouw.nl en ben uitermate teleurgesteld. Onvoldoende informatie leidde tot de bezorging van de verkeerde koelkast. Schuld ligt bij de klant, Inbouw "doet niets fout". Moet dan ook nog een duurdere koelkast aanschaffen en omruilkosten betalen.
    Voor mij de laatste keer dat ik bij Inbouw heb gekocht en op aanbeveling hoeven ze ook niet te rekenen.

    29-01-2019 | Door: Officiele reactie van Inbouw.nl
    Beste Jan,

    Wat jammer dat u teleurgesteld bent. Ik heb het verhaal even besproken met mijn collega's van de serviceafdeling. Wij proberen als iemand iets besteld altijd te controleren of de maten kloppen. Dat is ook wat wij in uw geval hebben gedaan. Wij hebben hierover een mail gestuurd en hier is niet op gereageerd. Op dat moment gaan wij er vanuit dat het juiste product is besteld. Meer kunnen wij helaas niet doen. Ik hoop dat ik u voldoende heb ge´nformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Luuk.

    2
    • Algemene beoordeling: 2
  • 9
    28-01-2019 | Door: inbouwman
    een prima shop, snelle levering, tevens op een bepaalde datum mogelijk. telefonische goed bereikbaar.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK