Online:
Ruud
Ruud
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Lennard
Lennard
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Ruud Lennard

Klantenbeoordelingen Inbouw.nl (754)

Algemene beoordeling:  8,9  8,9
Gemak:  8,9  8,9
Service:  8,9  8,9
Assortiment:  8,8  8,8
Aanbeveling:  9,1  9,1
* schaal (1 t/m 10)
  • 10
    13-11-2018 | Door: A.v.d.Kerkhof
    Geweldige service

    Over inbouw.nl kan ik alleen maar positief zijn, goede site, goede producten, lage prijzen, heel goed advies en snelle levering.
    Wij hadden een Bosch vaatwasser besteld ongeveer gelijk aan onze vorige, kregen al direct een mail of de maten klopte en of we de maten door konden geven, want hun dachten dat deze niet zou gaan passen en we zouden dan
    ? 50,00 kunnen besparen als het weer retour zou moeten.
    Telefonisch contact gehad en alles werd goed en duidelijk uitgelegd, dank zij inbouw.nl past alles prima.
    Bedankt voor de goede service.

    10
    • Algemene beoordeling: 10
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Levering: 10
  • 8
    11-11-2018 | Door: Sast
    Geweldige service!

    Ik had per ongeluk de verkeerde (te grote) oven besteld. We kwamen daar pas achter nadat we de oven uitgepakt hadden. De servicemedewerkers van Inbouw.nl zijn voor ons op zoek gegaan naar een goed alternatief. De verkeerd bestelde oven kan gewoon omgeruild worden, ook al is de originele verpakking niet mee compleet.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 8
    • Service: 10
    • Levering: 8
    • Levertijd: 8
    • Afleverservice: 8
    • Verzendkosten: 6
    • Retourproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 4
  • 8
    09-11-2018 | Door: Joost S
    Prima apparaat voor een nette prijs

    Website ziet er goed uit en is makkelijk te bedienen. Vragen kan ook gemakkelijk via de telefoon die ook vlot wordt beantwoord. Levering de volgende dag binnen het opgegeven tijdsbestek. Ik ben tevreden over inbouw.nl

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Levering: 10
  • 9
    06-11-2018 | Door: Hans
    Eerst gebeld en de nodige vragen gesteld

    Eerst gebeld en de nodige vragen gesteld met een juist antwoord gekregen hier op.
    Daarna besteld, en na 1 dag al ontvangen in een correcte verpakking

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 10
    • Service: 8
    • Levering: 10
    • Levertijd: 10
    • Afleverservice: 10
    • Verzendkosten: 10
    • Klantenservice: 8
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 8
  • 8
    25-10-2018 | Door: Huub Mees
    Prima service

    Via keukenmonteur geattendeerd op deze site. Uitgebreid assortiment/prima prijs en snelle afhandeling.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Levering: 8
  • 9
    10-10-2018 | Door: Martijn
    Leuk Team !!

    Goede service. Op tijd, netjes gewerkt en zeer prettig contact met de installatieploeg. Zeer tevreden.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 10
    • Service: 8
    • Levering: 10
  • 8
    06-10-2018 | Door: C.P.Dekker
    Ik heb een paar naar inbouw gebeld,en heb goede service.

    Ik ben goed geholpen met enkele vragen ,die ik had.De vraag ging over of ik een combi magnetron van zanussi of deze ook echt combi was ,maar zij konden mij over tuigen dat dit het geval was..

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Levering: 8
  • 10
    04-10-2018 | Door: Danielle
    Super vriendelijke (klanten)service

    Ik heb bij inbouw.nl 2 inductiekookplaten gekocht. 1 voor onszelf en 1 voor mijn ouders. Ik heb uiteindelijk telefonisch besteld omdat ik een vraag had over de optie "offerte aanvragen" ik kreeg een hele vriendelijke medewerker aan de lijn die uiteindelijk de bestelling voor mij in orde heeft gemaakt. Inclusief de aansluitstekker, welke ik zelf vergeten zou zijn. Ik zou zeker aanraden hier je aankoop te doen. Ze hebben zeer goede producten en de prijs- kwaliteitverhouding is ook super! De betaling ging ook erg makkelijk via iDeal. En de levering was de volgende werkdag al!

    10
    • Algemene beoordeling: 10
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Levering: 10
    • Levertijd: 10
    • Afleverservice: 10
    • Verzendkosten: 10
    • Klantenservice: 10
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 10
  • 10
    02-10-2018 | Door: Rene1960
    Goede service en snelle levering

    Ik was op Internet op zoek naar een nieuwe inbouw koel/vries combinatie omdat mijn oude het had begeven en kwam op inbouw.nl uit. Telefonisch contact opgenomen om te checken of de koelkast idd op voorraad was. De medewerker heeft dit gecheckt en meteen mijn bestelling opgenomen. De volgende dag werd de koelkast geleverd en er kon bij de chauffeur gepint worden. Dus binnen een dag had ik weer een werkende koelkast.

    10
    • Algemene beoordeling: 10
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Levering: 10
    • Levertijd: 10
    • Afleverservice: 10
    • Verzendkosten: 10
    • Retourproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 8
  • 9
    27-09-2018 | Door: Frans
    Goede service

    Goed en vlug leverbaar zeer tevreden hoe ik geholpen ben en vervoerder is ook klant vriendelijk en korect

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Levering: 8
    • Levertijd: 8
    • Afleverservice: 8
    • Verzendkosten: 8
    • Retourproces: 8
    • Klantenservice: 8
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 8
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK