Online:
Niels
Niels
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Niels

Klantenbeoordelingen Inbouw.nl (712)

Algemene beoordeling:  8.9  8.9
Gemak:  8.9  8.9
Service:  9  9
Assortiment:  8.8  8.8
Aanbeveling:  9.1  9.1
* schaal (1 t/m 10)
  • 9
    19-07-2018 | Door: Lennie
    Inbouw.nl is top!

    Zowel in 2007 als nu in 2018 een zeer goede ervaring met Inbouw.nl gehad. Klantenservice is vriendelijk, geduldig en deskundig. De laatste keer heb ik gebruik gemaakt van de montage service en die is ook top!

    9
    • Algemene beoordeling: 9
  • 8
    17-07-2018 | Door: John van Bijnen
    goede en snelle service

    Makkelijke site en goede en snelle service. Telefonisch contact gehad.
    Goed en duidelijk behandeld.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Levering: 8
    • Levertijd: 8
    • Afleverservice: 8
    • Verzendkosten: 8
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 10
  • 8
    16-07-2018 | Door: Marcel
    correcte afhandeling eigen fout

    Ondanks dat ik zelf de verkeerde vaatwasser had besteld is dit correct opgelost . De foute werd weer opgehaald en nieuwe geleverd . Dit alles binnen een week .

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Levering: 8
    • Levertijd: 8
    • Afleverservice: 8
    • Verzendkosten: 6
    • Retourproces: 8
    • Klantenservice: 8
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 6
  • 8
    13-07-2018 | Door: Bennybek
    Prima webshop

    Fijne webshop waar alles goed te vinden is. Goede prijs/kwaliteit verhouding en op tijd afgeleverd. Service nog niet nodig gehad.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Levering: 8
  • 10
    13-07-2018 | Door: I Lambregts
    Uitstekende service en heel goede prijzen!

    Dit is de tweede keer dat ik bij Inbouw.nl alle apparaten voor een keuken heb gekocht en ik kan het iedereen aanraden. Online alles bij elkaar zoeken is eenvoudig, maar mocht je toch even hulp nodig hebben, is telefonisch advies altijd mogelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Openstaande vragen worden keurig opgevolgd en bestelstatus is makkelijk online te volgen. Aanrader wat mij betreft!

    10
    • Algemene beoordeling: 10
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Levering: 10
    • Levertijd: 10
    • Afleverservice: 10
    • Verzendkosten: 10
    • Retourproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 8
  • 9
    03-07-2018 | Door: Vlami
    Prima winkel!

    Prettige ondersteuning klantenservice, loont trouwens om offerte aan te vragen. Mooi aanbod van apparatuur. Redelijk makkelijk te vergelijken

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Levering: 10
    • Levertijd: 10
    • Afleverservice: 10
    • Verzendkosten: 10
    • Klantenservice: 10
    • Betaalmogelijkheden: 8
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 8
  • 9
    03-07-2018 | Door: Evelien
    Prima service

    Zeer tevreden. Goede prijs en heel snelle levering.
    Om zeker te zijn dat we het juiste toestel besteld hadden hebben ze vooraf de maten nogmaals opgevraagd via mail.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 8
    • Service: 10
    • Levering: 10
    • Levertijd: 10
    • Afleverservice: 10
    • Verzendkosten: 10
    • Klantenservice: 10
    • Betaalmogelijkheden: 10
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 8
  • 9
    02-07-2018 | Door: stefaan
    Excellente webwinkel

    proactieve benadering van de klant zowel telefonisch als per mail.
    Meestal krijg je ofwel hele lage prijsen en geen of erg late service of goede service tegen hoge prijzen. Hier krijg je goede en snelle service tegen lage prijzen.
    Is op de 10 jaar tussen mijn eerste bestelling en nu er enkel op verbeterd.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 10
    • Service: 10
    • Levering: 10
  • 8
    29-06-2018 | Door: panhuis
    mooi artikel,

    snelle service, direct telefonisch contact, nadat we een mailtje hadden gedaan. tot nog toe dus heel tevreden.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Levering: 8
    • Levertijd: 8
    • Afleverservice: 8
    • Verzendkosten: 8
    • Retourproces: 8
    • Klantenservice: 8
    • Betaalmogelijkheden: 8
    • Gebruiksvriendelijkheid site: 8
  • 9
    29-06-2018 | Door: Keurige levering koelvries
    Perfecte service

    Correcte levering en plaatsing van de koelvrieskast zoals in tijdsopgave vermeld. Keurige installateur.

    9
    • Algemene beoordeling: 9
    • Gemak: 8
    • Service: 8
    • Levering: 8
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK