Online:
Lennard
Lennard
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Ruud
Ruud
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Lennard Ruud

Klantenbeoordelingen Inbouw.nl (864)

Algemene beoordeling:  8,9  8,9
Gemak:  8,9  8,9
Service:  8,9  8,9
Assortiment:  8,8  8,8
Aanbeveling:  9,1  9,1
* schaal (1 t/m 10)
  • 10
    21-06-2019 | Door: Chantal Klee
    Altijd goede service. Snelle levering zonder problemen. Ook vragen over producten is geen probleem. Heb je een probleem wordt het opgelost.

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 10
    18-06-2019 | Door: Rob
    Makkelijk te bestellen en een snelle levering vaatwasser voldoet prima voor een goede prijs

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 10
    18-06-2019 | Door: jan ter harmsel
    Er werd snel, en correct geleverd. En de prijs is ook dik in orde. Daarom beveel ik, deze winkel dan ook aan, gewoon top,

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 8
    18-06-2019 | Door: Kijdna
    Op aanraden van degene die onze keuken heeft geplaatst hebben wij voor inbouw. nl gekozen, ik vind de site heel duidelijk, voor de levering hebben ze gecontroleerd of wij wel de juist nismaat hadden opgegeven, top.
    De gebruiksaanwijzing was heel duidelijk, waardoor wij hem zelf hebben geplaatst, goede prijs voor één mooi product.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
  • 10
    13-06-2019 | Door: B Blanke
    Fijne overzichtelijke site. Bij twijfel apparaten makkelijk met elkaar te vergelijken. Na bestelling snelle bezorgservice (voorkeur van dag mogelijk) welke ook netjes je oude apparaten mee retour neemt. Evenals ruim 10 jaar geleden waren wij ook nu weer zeer tevreden.

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 10
    12-06-2019 | Door: N.v.d.Velde
    IK ben via een vriend met inbouw.nl in contact gekomen en via internet een inbouw
    koelkast gekocht en zeer tevreden over de levering en afhandeling na melding van
    lichte schade aan de deur.

    10
    • Algemene beoordeling: 10
  • 8
    08-06-2019 | Door: joke
    Het is duidelijk en ik ben zeer naar tevredenheid geholpen, zodra ik nog meer apparaten dan weet ik waar ik zijn moet.
    tijdens mijn telefoon gesprek kreeg ik duidelijk antwoord en dat stel ik zeer op prijs . het is zeker een aanbeveling waard.
    veel succes met jullie zaak.

    8
    • Algemene beoordeling: 8
  • 7
    05-06-2019 | Door: M.Otte
    prima apparaat en snelle service
    min punt is de Nederlandse uitleg. dit is echt heel erg slecht.

    7
    • Algemene beoordeling: 7
  • 9
    04-06-2019 | Door: Francine bemelmans
    Snelle en goede service..en goedkoper dan in de winkel..goede kwaliteit .en pinnen bij kevering??

    9
    • Algemene beoordeling: 9
  • 10
    04-06-2019 | Door: flippie
    Prijs/kwaliteit verhouding is geweldig.
    Zeer snelle levering.
    Duidelijke uitleg.

    10
    • Algemene beoordeling: 10
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK