Online:
Lennard
Lennard
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Ruud
Ruud
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Lennard Ruud
0Producten vergelijkentogglereset

Koelkasten & Vriezers

Bekijk alle koelkasten & vriezers > Koelkasten & Vriezers
Onderbouw koelkast Onderbouw koelkast Koelkasten t/m 88 cm Koelkasten t/m 88 cm Koelkasten rond 102 cm Koelkasten rond 102 cm Koelkasten rond 122 cm Koelkasten rond 122 cm Koelkasten rond 140 cm Koelkasten rond 140 cm Koelkasten rond 158 cm Koelkasten rond 158 cm Koelkasten vanaf 178 cm Koelkasten vanaf 178 cm Lade Koelkast Lade Koelkast Vriezers Vriezers Vrijstaande Koelkasten & Vriezers Vrijstaande Koelkasten & Vriezers

Populaire merken

Koelkasten & Vriezers

Koelkasten & Vriezers


Een koelkast en vriezer zijn onmisbare schakels voor het vers en koel houden van uw dranken en ingrediŽnten. De ruimte van een koelkast moet van eierrekje tot ijsblokjeshouder optimaal benut kunnen worden. Meer informatie >

Informatie

Koelkasten Inbouw.nl

Het uitzoeken van een nieuwe koelkast en vriezer vormt een belangrijke beslissing voor de inrichting van de keuken. Naast vrijstaande koelkasten en vriezers hebben wij inbouw koelkasten en vriezers in verschillende maten voor keukens van ieder formaat.

Inbouw koelkasten

Voordat u een inbouw koelkast gaat uitzoeken is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte er is in de keuken. Niet alleen de hoogte van de nismaat speelt een rol, ook de breedte en diepte zijn belangrijk voor een probleemloze installatie. Inbouw.nl biedt een voordelige installatieservice voor al haar inbouwkoelkasten. Onze inbouw koelkasten zijn verdeeld op basis van de hoogtemaat die overeenkomen met de standaard nismaten van keukenkasten. Deze nismaten zijn 88, 102, 122, 140, 158, 178 en daarnaast is er nog een categorie koelkasten die onder een werkblad kunnen worden geplaatst.

Zuinige vrijstaande koelkast

Het assortiment vrijstaande koelkasten van Inbouw.nl bestaat uit veel verschillende formaten en samenstellingen. Koelvriescombinaties met de vriezer onder of boven en koelers zonder vriesruimte. Side-by-side koelkasten en wijnbewaarkasten. Onze vrijstaande koelkasten zijn fraai afgewerkt en kunnen daarom op uiteenlopende plekken in de woonruimte worden geplaatst.

Belangrijke eigenschappen van een koelkast

Bij het uitzoeken van een koelkast zijn er veel factoren waarop de verschillende modellen vergeleken kunnen worden. Naast de afmetingen aan de buitenzijde is ook de ruimte in liters aan binnenkant van belang. Daarnaast speelt ook de indeling van de ruimte in de vorm van draagplateaus, verslades en deurvakken een rol bij de bruikbare inhoud van de koelkast. De duurzaamheid van een koelkast is ingedeeld op basis van de energieklasses A tot en met A+++. Bij een groot aantal koelkasten is het jaarlijks en dagelijks energieverbuik bekend. Wanneer een koelkast bijvoorbeeld in een schuur komt te staan waar het in de winter erg koud kan worden is het raadzaam om naar de klimaatklasse te kijken. De klimaatklasse geeft aan in welke omgevingstemperatuur de koelkast optimaal kan functioneren.

Koelkast merken van hoge kwaliteit

Bij Inbouw.nl kunt u terecht voor deskundig advies en alle betrouwbare merken koelkasten waaronder AMANA, ATAG, BAUKNECHT, BAUMATIC, BEKO, BORETTI, BOSCH, CANDY, FALCON, HOOVER, HOTPOINT, INDESIT, KUPPERSBUSCH, LAGERMANIA, LIEBHERR, MIELE, MSYSTEM, SIEMENS, SMEG, WHIRLPOOL. Mochten er tijdens het zoeken naar uw ideale koelkast vragen zijn kunt u contact zoeken met onze koelkastadviseurs. Inbouw.nl is bereikbaar via e-mail en telefoonnummer 0226-355305.

Reviews - Koelkasten & Vriezers

Er is nog geen review geplaats.
Plaats nu als eerste een review, klik hier!
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK