Online:
Ruud
Ruud
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Lennard
Lennard
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Ruud Lennard
0Producten vergelijkentogglereset
Solo magnetron Solo magnetron Magnetron met grill Magnetron met grill Combi magnetron Combi magnetron Vrijstaande Magnetrons Vrijstaande Magnetrons

Populaire merken

Magnetrons

Magnetrons


Met een magnetron is het ontdooien van diepgevroren voedsel een eenvoudige snelle handeling geworden. Daarnaast kan een magnetron ook prima gebruikt worden voor de bereiding van bijvoorbeeld groenten. Meer informatie >

Informatie

Magnetrons Inbouw

Met een combimagnetron kunnen gerechten nog sneller bereid worden door de magnetron te combineren met ovenfuncties. Het verwarmen van een babyfles met melk is een koud kunstje met behulp van een magnetron.
 

Solo Magnetron

Solo magnetrons hebben een draaiplateau om de microgolven gelijkmatig over de inhoud te verdelen. Een solo magnetron heeft geen ovenfuncties. Bij beperkte ruimte in de keuken kan de magnetron uitkomst bieden door een vrijstaand apparaat op het aanrecht te plaatsen of een compact model in te bouwen in een hoge kast of onder het werkblad.
 

Combi-magnetron

Een combimagnetron combineert de magnetronfunctie met uiteenlopende ovenfuncties. Alle functies zijn afzonderlijk te gebruiken maar ook gecombineerd. Wanneer de magnetrontechniek gecombineerd wordt met een ovenfunctie zoals hetelucht kan de bereidingstijd van gerechten behoorlijk verkort worden. Een combimagnetron is ook handig voor ruimtebesparing in de keuken omdat er in plaats van een oven en een magnetron maar één apparaat geplaatst hoeft te worden.
 

Merken magnetrons

Inbouw.nl heeft de beschikking over een ruim assortiment (combi-)magnetrons waarvan een groot aantal modellen op voorraad zijn. Het assortiment van inbouw.nl bestaat uit magnetrons van merken zoals: Atag, Bauknecht, Boretti, Bosch, Fagor, Miele, Msystem, Pelgrim, Siemens, Smeg, Whirlpool en Zanussi.
 

Magnetron snel in huis

Is uw oude magnetron stuk? Dan kunnen wij binnen 24 uur een nieuwe leveren en installeren. Wij nemen het oude apparaat uiteraard weer mee retour.

Reviews - Magnetrons

Er is nog geen review geplaats.
Plaats nu als eerste een review, klik hier!
0226-355305
Maandag-Zaterdag: 08:00 - 22:00 uur
Zondag: 12:00 - 22:00 uur
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK