Online:
Ruud
Ruud
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Lennard
Lennard
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Ruud Lennard
0Producten vergelijkentogglereset
Solo oven Solo oven Stoomoven Stoomoven

Populaire merken

Ovens

Ovens


Een oven is een krachtig en multifunctioneel keukenapparaat. Twee bekende ovenfuncties zijn bakken en grillen. Bij het bakken van gerechten circuleert de lucht door de oven terwijl bij grillen lucht van buiten de oven binnenkomt. Meer informatie >

Informatie

Inbouw Ovens

Een oven met grillelement zorgt voor een heerlijke krokante korst op een gerecht. Daarnaast zijn er ovens met magnetronfunctie om ruimte te besparen in de keuken. 

Hetelucht oven

Bij een oven met hetelucht functie wordt er met een ventilator hete lucht door de ovenruimte verspreid. Hiermee worden gerechten op een gelijkmatige temperatuur gegaard.

Stoomoven

Ovens met een stoomfunctie hebben de mogelijkheid om het eten te garen met behoud van structuur, kleur en smaak. Met deze bereiding blijven de vitamines die in de gerechten zitten optimaal behouden.

Bediening van een oven

Bij ovens zijn er een aantal mogelijkheden op het gebied van bediening. De keuze hangt sterk af van uw persoonlijke voorkeur. Zo zijn er de mechanische knoppen waarmee de temperatuur en ovenfuncties kunnen worden ingesteld. Daarnaast zijn er ovens met touch bediening in combinatie met een scherm. Verzinkbare draaiknoppen kunnen na gebruik weer in de oven gedrukt kunnen worden.

Oven inbouwen

Bij het uitzoeken van een oven is het belangrijk om de beschikbare ruimte voor een oven in uw keuken op te meten. Op de maatschetsen bij de ovens staat exact aangegeven hoveel ruimte de oven inneemt in de keuken.

Merken ovens

Bij Inbouw.nl leveren wij inbouw ovens van de hoogste kwaliteit. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ovens van de merken: Atag, Bosch, Etna, Fagor, Indesit, Miele, Pelgrim, Siemens, Smeg, Zanussi. Mocht u vragen hebben of advies willen over ovens dan is Inbouw.nl 6 dagen per week bereikbaar via telefoon of e-mail.

Reviews - Ovens

Er is nog geen review geplaats.
Plaats nu als eerste een review, klik hier!
0226-355305
Maandag-Zaterdag: 08:00 - 22:00 uur
Zondag: 12:00 - 22:00 uur
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK