Online:
Lennard
Lennard
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Ruud
Ruud
Productspecialist
Tel. 0226-355305
Lennard Ruud
0Producten vergelijkentogglereset
Volledig geintegreerde vaatwasser Volledig geintegreerde vaatwasser Onderbouw vaatwasser Onderbouw vaatwasser Vaatwasser met paneel Vaatwasser met paneel Compacte vaatwasser Compacte vaatwasser Lade vaatwasser Lade vaatwasser Vrijstaande Vaatwassers Vrijstaande Vaatwassers

Populaire merken

Vaatwassers

Vaatwassers


Na het eten is het prettig als er snel genoten kan worden van een vrije avond. Met een vaatwasser in de keuken komt dit ideaal tot leven. Wanneer het gemak van een vaatwasser zich heeft bewezen kan niemand meer zonder. Meer informatie >

Informatie

Vaatwassers Inbouw.nl

Inbouw.nl heeft een zeer groot aanbod vaatwassers met de meest betrouwbare merken. Ontdek het gemak van onze snelle landelijke bezorgservice. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de nieuwe vaatwasser voor u te monteren. Elke vaatwasser is van uitstekende kwaliteit en staat garant voor jaren van tevredenheid en gemak in uw keuken. Ons assortiment vaatwassers is verdeeld in 4 categorieën: Volledig geïntegreerde vaatwassers, Geïntegreerde vaatwassers, Compacte vaatwassers en vrijstaande vaatwassers.

Inbouw vaatwassers

Bij Inbouw.nl zijn 3 soorten vaatwassers te vinden die geschikt zijn voor inbouw in een nieuwe keuken of als vervanging van uw huidige afwasautomaat. Een volledig geïntegreerde vaatwasser heeft een bedieningspaneel die alleen zichtbaar is wanneer de vaatwasserdeur geopend is. Het design van uw keuken wordt dan niet onderbroken door een bedieningspaneel. Het voordeel van een geïntegreerde vaatwasser met bedieningspaneel aan de buitenzijde is dat het verloop van het wasprogramma gemakkelijker te volgen is. Compacte vaatwassers zijn een uitkomst voor kleine keukens en huishoudens.

Vrijstaande vaatwassers

Met een vrijstaande vaatwassers kan er flexibel omgegaan worden met de plaatsing van het apparaat. Onze vrijstaande vaatwassers zijn mooi afgewerkt zodat ze in geen enkele ruimte zullen misstaan. Bij een verhuizing kan het apparaat gemakkelijk worden meegenomen.

Vaatwasser merken

Bij Inbouw.nl heeft alle bekende grote merken in het assortiment opgenomen waaronder AEG, ATAG, BAUKNECHT, BAUMATIC, BEKO, BORETTI, BOSCH, CANDY, ETNA, FAGOR, HOTPOINT, INDESIT, MIELE, MSYSTEM, PELGRIM, SIEMENS, SMEG, STEELMATIC, TEKA, WHIRLPOOL en ZANUSSI. Tussen ons grote aanbod vaatwassers vindt u zeker uw ideale vaatwasser. Als u tijdens het zoeken met vragen komt te zitten zijn onze vaatwasser experts telefonisch bereikbaar via 0226-355305. Wij staan u graag te woord.

Reviews - Vaatwassers

Er is nog geen review geplaats.
Plaats nu als eerste een review, klik hier!
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK