Helpdesk

0226-355305
Ma-Za: 08:00 - 22:00 uur
Zo: 12:00 - 22:00 uur

Privacy policy

Wie zijn wij? Wij zijn Inbouw.nl.

Wij vinden het beschermen van je persoonsgegevens belangrijk. In deze verklaring leggen wij uit hoe we informatie verzamelen en wat we ermee doen, en welke controle mogelijkheden je hebt.

Persoonsgegevens die wij over je verzamelen:

We kunnen alleen goederen leveren en diensten in jouw opdracht uitvoeren, indien je ons je persoonlijke gegevens verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: je naam, adres, e-mailadres.

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch je (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. We bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie, bezochte pagina's en bestelde artikelen van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails met betrekking tot de bestelling) te kunnen verbeteren.

Cookies:

Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in beperkte mate zogenaamde cookies op je computer geplaatst. Zo kunnen we je toegang tot jouw persoonlijke account verstekken en ervoor zorgen dat je bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op je eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen wat in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van je eigen browser-instellingen.

E-mailadressen:

We bewaren en gebruiken uitsluitend e-mailadressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. We gebruiken een e-mailadres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven. We verstrekken nooit e-mailadressen aan derden.

Bestelling:

De bij je bestelling ingevoerde gegevens worden door ons gebruikt om de bestelling af te handelen. Je gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven. 

Uw gegevens wijzigen of laten verwijderen?

Inbouw.nl B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die Inbouw.nl B.V. over je heeft vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kun je per e-mail contact opnemen met Inbouw.nl B.V. via email of telefoon: 0226-355340. Inbouw.nl B.V. zal je binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent je verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK