DOECO

DOECO

DOECO B.V.
coenecoop 135
2741 PJ WADDINXVEEN
Nederland

Website: www.doeco.nl
Mail: doeco@doeco.nl
Tel: 0182-642888
Fax: 0182-618388
Tel service: 0182-642888

Over DOECO

Doeco is opgericht door Steef Doekemeijer en startte op 1 juni 1971 met een klein team van slechts 3 mensen, een klein programma en veel enthousiasme.
De naam Doeco komt van Doekemeijer en collegaís. In het begin bestond het verkoopprogramma voornamelijk uit roestvrijstalen standaard en maatwerkbladen. Later werd er een eerste mengkraan opgenomen in het programma, een wandafsluitprofiel, snijplanken en zo werd het basisprogramma steeds verder uitgebreid tot het enorme pakket van meer dan 3500 keukenaccessoires dat momenteel wordt aangeboden.

De behuizing waarin Doeco startte werd al heel snel te klein en na enkele jaren werd een nieuw gebouwd bedrijfspand betrokken aan de Staringlaan te Waddinxveen. Ook dit pand met 4000 m2 kantoor- en magazijnruimte werd weer te klein. Er volgde een tweede volledige nieuwbouw, dit keer op bedrijventerrein Coenecoop 1. Dit pand werd in 1990 in gebruik genomen. Op 7500 m2 staat een bijzonder modern geoutilleerd bedrijfsgebouw waarin zeer efficiŽnt gewerkt kan worden. In BelgiŽ werd met verkoopactiviteiten gestart in 1985. Eerst in Gent (St. Amandsberg) en sinds 1996 in Brasschaat vanuit een mooi uitgeruste vestiging.Al onze magazijnen zijn uitgebreid en goed gevuld, het allereerste transportbusje, een tweedehands Ford transit, is alweer lange tijd opgevolgd door een perfect eigen wagenpark van 4 vrachtwagens met wisselcontainers en 3 forse bestelbussen. Allen bemand met zeer ervaren chauffeurs om alle bestellingen netjes, op tijd en schadevrij te bezorgen. Onze verkoop-, administratieve-, logistieke- en dtp-teams zijn zeer kundig en ervaren. Alles binnen ons bedrijf is goed afgestemd op de enorm gegroeide vraag naar onze producten. Het aantal medewerkers is gegroeid naar een totaal van 45 mensen. Vele medewerkers zijn al meer dan 10 of 25 jaar aan het bedrijf verbonden. Een klein aantal zelfs nog langer. Wij hebben dus niet alleen trouwe, maar bovenal ervaren medewerkers, die hun grote kennis op keukengebied graag met u delen.

Reviews - DOECO

Er is nog geen review geplaats.
Plaats nu als eerste een review, klik hier!
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK