0Producten vergelijkentogglereset
Fornuis 50 cm

Fornuis 50 cm

Fornuis 60 cm

Fornuis 60 cm

Fornuis 70 cm

Fornuis 70 cm

Fornuis 80 cm

Fornuis 80 cm

Fornuis 90 cm

Fornuis 90 cm

Fornuis 100 cm

Fornuis 100 cm

Fornuis 110 cm

Fornuis 110 cm

Fornuis 120 cm

Fornuis 120 cm

Fornuis 150 cm

Fornuis 150 cm

Populaire merken

Fornuizen

Fornuizen


Fornuizen geven keukens een eigen karakter. Naast de authentieke fornuizen zijn er tegenwoordig ook tal van fornuizen met een moderne uitstraling. De meeste fornuizen zijn geschikt om tussen keukenkasten in te bouwen op werkbladhoogte. Meer informatie >

Informatie

Fornuizen

Fornuizen geven keukens een eigen karakter. Naast de authentieke fornuizen zijn er tegenwoordig ook tal van fornuizen met een moderne uitstraling. De meeste fornuizen zijn geschikt om tussen keukenkasten in te bouwen op werkbladhoogte.

Indeling van een fornuis

Een fornuis bestaat uit een combinatie van een kookplaat en een oven. Mede afhankelijk van de breedte van het fornuis kunnen er tot 4 afzonderlijke ovens in zitten. Fornuizen zijn verkrijgbaar met een breedte van 60 tot 150 centimeter De kookplaat is ruim opgezet met een hoog aantal kookzones of kookpitten op de bredere fornuizen.

Fornuis inbouwen

De meeste fornuizen zijn voorzien van mantelkoeling waardoor ze strak tegen keukenkasten kunnen worden geplaatst. Bij het uitzoeken van een fornuis dient wel rekening gehouden te worden met de maximale hoogte. Daaruit kan worden afgeleid wat maximale werkbladhoogte is waarmee het fornuis gelijk kan staan.

Fornuis ovens

Fornuizen kunnen geleverd worden met ovens die voorzien van verschillende technieken voor verhitting. Conventionele ovens werken bovenwarmte en onderwarmte. Multifunctionele ovens zijn voorzien van meerdere ovenfuncties. De hetelucht ovenfunctie werkt met een ventilator die gelijkmatig het lucht de ovenruimte in blaast. Bij een grill wordt de oven verwarmt met een element voor een krokante laag bovenop de gerechten.

Merken fornuizen

Bij Inbouw.nl leveren we fornuizen van verschillende betrouwbare merken zoals: Boretti, Smeg, La Germania, Stoves, Falcon, Belling en MSystem. Zoekt u informatie over fornuizen? Onze deskundige medewerkers zijn 6 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen

Reviews - Fornuizen

Er is nog geen review geplaats.
Plaats nu als eerste een review, klik hier!
0226-355305
Maandag-Zaterdag: 08:00 - 22:00 uur
Zondag: 12:00 - 22:00 uur
Inbouw.nl maakt gebruik van cookies om u een betere beleving aan te bieden op deze site. Meer informatie
OK